Vacancy Application

Семейни истории

Алана Дийкън

Мениджър по брането
 • Възраст
  23
 • Държава на раждане
  Зимбабве
 • Място на работа
  Leythorne and Donaldsons
 • Любим плод
  Боровинки

Пристигнах в Обединеното кралство през 2011 г., след като израснах в Кения. Преди да започна да работя за Hall Hunter, учих в Университета в Рeдинг.

Първата ми среща с Hall Hunter беше в Sheeplands farm по време на ваканцията, за да придобия повече знания и практически опит. Познавах само един човек, когато се присъединих към екипа, приятел, когото срещнах по време на университетско пътуване до фермата Sheeplands.

Започвайки работа там, се почуствах добре дошла, което беше страхотно, средата е наистина благоприятна и окуражаваща.

Амбицията ми е да продължа обучението и развитието си и да достигна до позиция на Мениджър на ферма в бъдеще. Откакто се присъединих в комапнията, съм работила в Sheeplands Farm, Colworth Farm и в оранжерии Leythorne & Donaldsons – всяка ферма предлага нова и интересна възможност да се учи.

През времето си тук се радвам, че съм част от непрестанния стремеж към ефективност и в най-добрата ферма за меки плодове във Великобритания. Създадох много приятели, от всякакви националности и възрасти, чуствам ги като семейство, далеч от дома.

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.