Vacancy Application

Семейни истории

Анджей Форгац

Мениджър на брането
 • Възраст
  39
 • Държава на раждане
  Полша
 • Място на работа
  Leythorne, Donaldsons and Colworth
 • Любим плод
  Малина

Пристигнах в Обединеното кралство през 2005 г., преди това завърших гимназия и търсех реализация.

Работата в Hall Hunter не беше първият ми опит за работа в чужбина. През 2003-2004 г. работих върху плантация на хмел в Германия. Моята снаха работеше в Hall Hunter през 2004 г. Във ферма Tuesley. Тя беше човекът, препоръчал ми компанията. Нейното мнение за фирмата беше толкова положително, че пожелах да кандидатствам незабавно.

Когато се присъединих, бях едновременно развълнуван и притеснен. Притесненията ми бързо изчезнаха, тъй като всички, с които живеех и работех, бяха приятелски настроени и подкрепящи.

Много съм щастлив като мениджър по брането. Отделът е наистина динамичен, всеки ден носи нови предизвикателства и като екип винаги приветстваме прилагането на нови идеи за подобряване на ефективността. Радвам се, че имам възможност да подкрепям и отдела по стопанисване с идеи за това, какво можем да направим по-добре, за да подобрим комапнията.

През 2005 г. работих в Tuesley farm като берач. През 2006г. се прехвърлих в оранжериите, където работех в последващите 8 години. През това време работех като берач, работник по отглеждането, ръководител на екип, помощник-управител на реколтата, преди да се реализирам катоМениджър по брането и стопанисването на реколтата. През 2014 г. Hall Hunter закупи новите оранжерии Leythorne Nursery в Чичестър, където аз продължих работа. Този проект беше нещо ново за мен и бях много радостен, че съм част от него. Създадохме всичко от нулата! Всеки ден срещахме нови предизвикателства и нови възможности да учим и развиваме нашите знания. Аз съм наистина горд, че бях част от това.

През годините бизнеса претърпя много промени. Всички отдели непрекъснато се подобряват, със специален фокус върху здравето, безопасността и околната среда. Огромно подобрение се наблюдава и в благосъстоянието на персонала – хората се чувстват обгрижени, подкрепяни и щастливи. Ние също така отглеждаме нови сортове плодове и сме отворени за нови, иновационни идеи.

Създал съм широк кръг от приятели, които са работили или все още работят в Hall Hunter. През последните тринадесет години съм срещнал толкова много страхотни хора, много се радвам, че съм част от такъв истински отдаден и подкрепящ екип.

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.