Vacancy Application

Семейни истории

Джоан Зедра Тур

Мениджър за подобрения в производството
 • Възраст
  34
 • Държава на раждане
  Испания
 • Място на работа
  Всички ферми
 • Любим плод
  Малина

Пристигнах в Обединеното кралство през 2015 г. Работех във Франция три години, преди да дойда тук, при съпругата си, която по това време работеше в Университета в Рединг.

Преди да се присъединя към Hall Hunter, работех във ферма в Swallowfield (Южен Рединг), отглеждаща билки и китайско зеле. Имах подобна роля на тази, която пракиткувам в момента в Sheeplands farm.

Когато за пръв път пристигнах в Обединеното кралство, не успях да намеря работа, свързана с агрономството. Затова една година работех в Бракнел, в компания за телемаркетинг – работа, която мразех!

Когато започнах работа във фермата в Swallowfield, ми казаха, че човекът, чието място заемах, се е преместил да работи в Hall Hunter. Няколко месеца по-късно получих обаждане, уведомяващо ме за позиция за работа в Hall Hunter! След две интервюта получих позиция за следващия сезон.

В началото беше трудно, защото бях новият в много опитен екип и не знаех нищо за отглеждане на меки плодове! За моя щастие, Джако (Мениджърът на Sheeplands farm) и целият екип ме подкрепяха и с тяхна помощ научих всичко, което знам. Сега, година по-късно, се чувствам напълно интегриран в екипа и създал доста стабилни връзки с всички в Hall Hunter Partnership.

Наскоро бях повишен в ролята на мениджър за подобряване на производството, което е наистина вълнуващо за мен. Новата ми роля се съсредоточава върху подобряване на добивите, качеството, скорост на брането и цялостната икономическа ефективност във всички продукти, както и разработването на нови сортове и технологии, за подобряване на производителността.

Моята амбиция е да стана мениджър на ферма (или подобна позиция). Имах възможността да науча много през първата година чрез курсове, срещи и дискусии с колеги. Надявам се, че мога да продължа да се уча и да се развивам и да постигна целта си един ден.

До момента съм работил единствено в Sheeplands Farm, но съм запознат с всички останали ферми, защото съм ги посещавал през времето си тук.

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.