Vacancy Application

Семейни истории

Катя Недева

Асистент, Финансов отдел
 • Възраст
  32
 • Държава на раждане
  България
 • Място на работа
  Heathlands Farm
 • Любим плод
  Боровинка

Пристигнах в Обединеното кралство през 2006 г., след като завърших образованието си в държавната администрация в България. Първата ми работа беше във ферма в област Кент, където беряхме пресен лук.

Чух за Hall Hunter, след като мой приятел го спомена, той познаваше някой, който работел там и бил много доволен. Кариерата ми в Hall Hunter започна в Sheeplands farm, където ме приветстваха и накараха да се чувствам ценена – това ми помогна да се установя бързо и безпроблемно.

Моята настояща цел е по-нататъшното развитие на счетоводните ми умения. Тук в Hall Hunter, намирам много благоприятна и окуражителна среда, която ми дава възможност да преследвам целите си. Наскоро се включих в курса по счетоводство ААТ, чиято квалификация, ще допринесе за постигане на целите ми.

През времето ми тук, съм работила и във всички други ферми на комапнията и мога да свидетелствам за развитието на компанията през годините. С течение на годините, процесите бяха многократно подобрени и усъвършенствани, както и включени много нововъведения. Наистина имаш възможността да работиш в динамична и развиваща се среда.

След като се присъединих към семейството на Hall Hunter, срещнах невероятни хора, които оттогава станаха едни от най-добрите ми приятели. Освен това, тук срещнах и съпруга ми!

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.