Vacancy Application

HHP growing conference goes from strength to strength

Hall Hunter Growing Conference

Повече от 60 агрономиста от цяла Европа бяха отново посрещнати от Hall Hunter Partnership в образователния център в Tuesley farm в края на Ноември, за да обсъдят изминалия сезон и да утвърдят нови работни нметоди за повишаване на качеството и количеството на плодовете, които произвеждаме.

DДетайлни презентации, обхващайки всичко от опрашването и поливането на ягоди, малини и боровинки до прибирането на отлично качетво реколта, бяха предстаени. Бяха проведени много дискусии за общите предизвикателства, с които се сблъскват при производството на възможно най-качествените плодове. Всички бяха много позитивно настроеннии към получените резултати.

Дейвид Кей, изпълнителен директор на Hall Hunter Partnership каза: „ Голяма рядкост е да има толкова много опитни хора на едно място. А още по-голяма рядкост, в моя опит, е да видя толкова много хора от различни организации така свободно да споделят опита си в името на успеха. Качеството на презентациите, направени от екипите на Hall Hunter Partnership беше на много високо ниво и аз им благодаря за очевидно угромния труд, който са положили. Благодаря също на тези, които пътуваха отдалеч, за да бъдат част от този ден.“

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.