Vacancy Application

Коледа е!

Не забравяйте, въпреки че всички мислим за ягодите като за летни плодове, те също така могат да бъдат превърнати и в празнични лакомства (малко по-здравословни от голяма шоколадова торта).

Тези малки ягодови Дядо Коледовци са толкова лесни за изработка и носят празнична усмивка на лицата на всички. Просто отрежете дъното, за да направите плоска повърхност, това ще бъде основата на Дядо Коледа. След това изрежете острата част на ягодата и я запазете на страни, добавете малко прясно разбита сметана и я поставете, като образувате шапката.

Добавете още малко крем във формата на малки точки, за да оформите копчета, а също така и за пискюл в края на шапката, след това добавете две шоколадови парченца за очите. Лесен начин да поглезите всички ваши гости. Пожелавам на вас и вашите семейства Весела Коледа и здраве и щастие през 2019 година.

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.