Vacancy Application

Нашите общности

ОБЩНОСТИ

В основата на нещата, които правят разлика

Ние се ангажираме да въздействаме положително на общностите, в които живеем и работим. Нашата история е доказателство за това, че при нужда, винаги сме готови да помогнем. Независимо дали става въпрос за почистване на паднали дървета след буря или даряване на плодове за благотворително събиране на средства, винаги ще правим всичко по силите си, за да сме от полза.

  • A country sign post put up by Hall Hunter for the community located on the Tuesley farm
  • A group of children holding toy bugs in their hands

Образование

От решаващо значение е децата ни да знаят откъде всъщност идва храната им

Тук в Hall Hunter, децата могат да посетят нашите ферми, виждайки процесите на производство, както и самите плодове като малки диамантчета, появяващи се пред очите им.

Ние винаги посрещаме топло училищата, които имат интерес да разберат за процесите на отговорното производство на нашата продукция в голям мащаб, както и интересът към богатата дива природа, която се развива в нашите ферми.

В ПОМОЩ НА ДРУГИТЕ

Фондацията Hall Hunter подкрепя хората в нужда

Фондацията Hall Hunter е създадена през 2011 г., като Марк, Мери и Хари Хол са нейните попечители. Фондацията е създадена с цел за набиране на средства чрез благотворителни дарения в подкрепа на добри каузи. До този момент, фондацията е набрала невероятните £ 201 000. Гордеем се, че сме успели да дарим тези пари на редица местни благотворителни организации.

Аз съм толкова горда и щастлива, че Фондацията успя да подкрепи толкова много значими каузи.
Мери Хол,

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.