Vacancy Application

Нашата история

Нашата история

Работим в хармония със земята от 1966 година насам.

Hall Hunter Partnership е започнат от Марк и Мери Хол през 1966 г. и продължава да се развива и до днес.

В момента, бизнесът се ръководи от техният син Хари, който продължава традицията да управлява бизнеса и да го развива п всякакъв начин. Той и семейството му живеят във ферма Tuesley, най-голямата ферма, която притежаваме.

Бизнесът обхваща седем обекта, от Графство Баркшир през Съри, до Съсекс, а от 2016 г. Вече и с ферма в Португалия. Нашият подход съчетава десетилетия опит, умения и страст със съвременни, иновативни техники. Резултатът? Изключително вкусни плодове, които ви карат да се усмихнете.

Ние оставаме верни на етиката, която стои в основата на бизнеса през последните петдесет години: да се грижи за всяко растение, човек и околната среда, така че те да достигнат пълният си потенциал: да произвеждат сладки плодове, набрани от полета, в които кипи живот, от хора, които се стремят да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.

 • Picture of the tops of strawberry plants
 • A portrait of Mark and Mary Hall
 • A portrait of Harry Hall and his family

Нашите ценности

Ние сме водени от страст, иновации и създаването на вълнуващи резултати.

Семейните ценности са основата на нашата компания. Те ни карат да се съсредоточим върху определянето на приоритетите на нещата, важни за всеки, който работи с нас. Ние твърдо вярваме, че това осигурява най-добрата основа за растеж на всички и производството на отлични плодове, които нашите клиенти винаги свързват с Hall Hunter.

Чрез разработването на нови сортове и методи, ние сме в позиция да изненадваме нашите клиенти с чудесни плодове, всеки път. Ние се гордеем с нашия опит, особена педантичност към детайлите и дълг винаги да работим етично и почтено.

A heart shaped strawberry which representing Hall Hunter's passion for what they do

Страст

Ние се гордеем с това, което сме постигнали и влагаме енергия, ентусиазъм и заряд във всичко, което правим.

Семейство

Създадохме грижовен и сплотен екип, който споделя един стремеж - да си помага един на друг и да успее.

A group of Hall Hunter employees smiling at the camera holding a tray filled with punnet of raspberries
A close up shot of high quality raspberries grown by Hall Hunter

Качество

Малките неща израстват в по-големи, които заслужават да бъдат отпразнувани. Ние се фокусираме върху детайлите и постоянно произвеждаме най-доброто.

Етичност

Ние ръководим нашият бизнес и себе си с честност, почтеност и уважение.

A bumble bee leaving a beehive specially installed on one of Hall Hunter's farms

Инициаторство

Стремим се да наложим стандартите в индустрията, във всичко, което правим и искаме да бъдем считани за професионалисти и иноватори.

Нашата мотивация

Оставяне на позитивно и осезаемо наследство.

Нашата роля е да оставим нещата в по-добро състояние, от това, в което сме ги намерили, като оставим минимален отпечатък от себе си.

Ние се занимаваме със земеделие, защото обичаме този начин на живот. Обичаме тръпката и радостта от произвеждането на най-добрите плодове, взаймодействието с природата, приемането на природните елементи, постоянно променящото се време и единството и разнообразието на нашето семейство.

Нашата култура се основава на автентичност, жизнерадостност, честност и взискателност. Създаването и развитието на нашите ферми и подхранването на талантливи мениджъри оставя вдъхновяващо, осезаемо наследство за бъдещето.

Работете за нас
 • A female Hall Hunter employee packing raspberries in the Heathlands Farm packhouse
 • A male Hall Hunter employee checking berries on the farm
 • A photograph of Hall Hunter's Tuesley Farm picking team

Нашият успех идва от отдадеността да бъдем автентични, честни и абсолютно фокусирани върху детайлите

Ние сме конкурентни, отдадени и винаги се стремим да бъдем най-добрите, които можем. Това е подкрепено от откритостта към нови и различни идеи, които могат да ни помагат да се усъвършенстваме.

За нас най-доброто доказателство за успех е, когато нашите клиенти са удивени и доволни от нашите плодове и се връщат отново и отново за още.

Какво казват хората за нас

 • Hall Hunter винаги са били начело на това, което правят, и основен снабдител на плодовете, които предлагаме на нашите клиенти. Hall Hunter бяха избрани като ферма за пример и демонстрации от Waitrose, тъй като те наистина са лидери в областта.
  Джоселин Роджърсън, Мениджър покупки, Сектор Плодове, Waitrose and Partners
 • Amazing strawberries grown by Hall Hunter
 • Когато посещавам Hall Hunter, винаги съм възхитена от хубавите плодове и разрастващият се бизнес. Горда съм, че толкова ярък пример на британското фермерство, се намира в моя избирателен район. Страхотно е да може да си набавиш произведени в района плодове от местния супермаркет. Сега винаги се оглеждам и търся малините и ягодите с етикет на Hall Hunter.
  Джилиън Кеган, депутат

Vacancy Application

Изтегли моя информационен пакет за работници

Моля, поставете отметка в квадратчето до

Ние използваме MailChimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на MailChimp тук.